Dorpsraad Berghem staat voor u klaar!

7 dorpsraadsleden met elk hun specifieke kennis en inbreng zetten zich samen met de wijkcoordinator van de gemeente Oss in voor een leefbaar Berghem. Wij komen hiervoor graag op voor de algemene belangen van Berghem en zijn inwoners.

Harmen Snoeijs

Harmen Snoeijs

Voorzitter

Harmen Snoeijs (1985) is getrouwd met Ninke en trotse vader van Fedde, Elin en Lieuwe. Inmiddels woont Harmen alweer een aantal jaren met veel plezier in Berghem. Harmen werkt vier dagen per week voor Alliander, als teammanager van een groep omgevingsmanagers, terwijl hij van oorsprong psycholoog is en jaren als HR consultant heeft gewerkt. In zijn vrije tijd geniet hij van het altijd dynamische leven van zijn gezin, de beestenboel, het buitenleven en ziet hij graag familie en vrienden. Hoewel hij houdt van de combinatie duursporten hardlopen-fietsen-zwemmen, is het de laatste tijd met name gebleven bij het op peil houden van het hardlopen.

Roger Strik

Roger Strik

Secretaris

Roger is getrouwd met Nelcy en is vader van Davy. Ze wonen op Het Reut in in huis dat ze zelf gebouwd hebben. Roger is ook lid van EHBO Berghem waar hij buiten de inzetten bij evenementen ook AED’s controleert zodat deze in goede orde zijn als ze gebruikt moeten worden. Ook is hij lid bij MCO waar hij zich inzet in het onderhoud van de accommodatie en tijdens de motorcross wedstrijden. Zoals bij veel vrijwilligers in Berghem weten andere verenigingen hem te vinden als ze nog handjes tekort komen. Om brood op de plank te krijgen werkt Roger bij Aspen in Oss als field asset engineer electrical en is in deze functie werkverantwoordelijke in de hoog- en laagspanning.

Roger heeft zich beschikbaar gesteld voor de Dorpsraad om te proberen de leefbaarheid op peil te houden en zo mogelijk nog te verhogen. Binnen de dorpsraad heeft hij aandachtsgebied veiligheid in de breedste zin.

Petra Manders

Petra Manders

Penningmeester

Petra Manders – van Erp is net als haar ouders geboren en getogen in Berghem, dus een echte ‘Bergse’. Samen met haar drie broers en drie zussen is ze opgegroeid in de Hoessenboslaan.

Ze is gehuwd en moeder van een zoon en een dochter en oma. Omdat Berghem veel voor haar betekent wil ze me graag als vrijwilliger inzetten voor de Dorpsraad. Wat voor haar de doorslag heeft gegeven om toe te treden tot de Dorpsraad is het feit dat de dorpsraad niet politiek gebonden is. Er hoeft geen verantwoording afgelegd te worden aan een politieke partij en kan daardoor volledig het algemene belang van Berghem en zijn bewoners behartigen.

Tiny Mulders

Tiny Mulders

Buitengebied

Tiny Mulders (1956) is geboren in Berghem waar hij nog steeds woont. Tiny is ruim 40 jaar geleden getrouwd met Jacqueline en zij hebben een zoon Tom. Tom is getrouwd met Denise en zij wonen ook in Berghem.

Ze hebben twee prachtige zonen Jax en Lux en dat zijn de beste vrienden van Tiny. Tiny is sinds 1 januari 2020 met vervroegd pensioen gegaan, na 46 jaar trouwe dienst bij dezelfde werkgever.

De vrije tijd besteedt hij met vissen, wandelen, fietsen en tuinieren. Als het maar in de buitenlucht is. Vandaar dat zijn functie binnen de dorpsraad het buitengebied is en alles wat met groen te maken heeft.

In zijn portefeuille zitten onder andere Spaanderstraatse Akkers, visvijver, wadi’s en bosomvorming. Tiny doet dit met liefde en plezier om vooral Berghem GROEN en LEEFBAAR te houden!

Harold Mazen

Harold Mazen

PR

Harold Mazen (1967) heeft een relatie met Enny en woont sinds 2018 weer terug in het centrum van Berghem. Harold is jarenlang actief geweest bij Berghem Sport en heeft daar veel vrijwilligersfuncties vervuld. Hij werkte bij meerdere bedrijven als leidinggevende, tot hij in 2006 een herseninfarct kreeg. Sindsdien besteedt hij zijn tijd aan de (Berghemse) samenleving door o.a. het oprichten van het Niet Aangeboren Hersenletsel-cafe in Den Bosch en in Oss, beheerder en oprichter van nieuws-site Mooiberghem.nl, opzetten van Club van 100 Berghem Sport, actief geweest bij de Bergse Kwis en hij verzorgde de PR voor dorpshuis de Berchplaets.

Naast deze ‘werkzaamheden’ heeft Harold ook hobby’s zoals zwemmen, badminton, wandelen, fietsen en tuinieren. Hij vindt sporten belangrijk om fit te blijven.

Ruud Hoefnagel

Ruud Hoefnagel

buitengebied

Ruud Hoefnagel (1980) woont samen met zijn vriendin Marjolein, Max (6) en Kries (4) met veel plezier in Berghem. Na jaren in Utrecht gewoond te hebben, voor studie en werk, is het gezin drie jaar geleden naar Berghem verhuisd. Hiermee zijn we weer ‘thuis‘ in Brabant. Waar Marjolein (Oss) en Ruud (Eerde), ook opgegroeid zijn. Ruud werkt bij de politie als onderzoeker. Zijn onderzoeksgebied is de communicatie tussen burger en politie en de medewerkers onderling. Als hij niet werkt kan je hem vinden in zijn tuin, in de bossen op z’n mountainbike, in Oss als yogadocent, of in de buurt van een oven om een brood te bakken.

Judith Swinkels

Judith Swinkels

Wijkcoördinator

Judith Swinkels is namens de gemeente Oss de wijkcoördinator voor Berghem en Ravenstein sinds Januari 2021.