Geachte bewoners,

De voorzitter van de dorpsraad, Pieter van Houten, heeft in de voorgaande edities van het ‘Berghs Contact’ zijn uiterste best gedaan om uit te leggen, waar de dorpsraad voor staat en voor u van betekenis kan zijn. Wij kunnen initiatieven stimuleren en ondersteunen, alles om ons dorp leefbaarder te maken. Maar dit kunnen we niet alleen, we hebben u nodig!

 

Hierbij dagen we u uit!

Kom eens met concrete voorstellen. We zijn niet alleen een ‘klaagbureau’, positieve inbreng wordt zeer gewaardeerd. Maar vooral.. is er een leuk idee om te bespreken; is het haalbaar, dit is natuurlijk een voorwaarde. Waar we een mogelijkheid zien tot haalbaarheid, daar zullen we ons uiterste best voor doen. Heel vaak bereiken ons berichten, zoals: “die openbare vergaderingen, dat is saai, altijd hetzelfde”. Het is natuurlijk altijd heel gemakkelijk om kritiek te leveren, maar help ons eens.

Op 10 april a.s. is er weer een openbare vergadering, vanaf 19.30 uur in ‘De Berchplaets’.

Velen van u zitten in buurtwhatsAppgroepen of in buurtverenigingen, kortom u heeft veel contact in uw eigen omgeving. Zou het niet mooi zijn, om eens iets meer te komen vertellen over uw eigen leefomgeving, de positieve zaken, maar ook de zaken, die aandacht behoeven.

Denk hier eens over na en wellicht komen we op deze manier samen tot een vergadering, waar iedereen wat aan heeft en met genoegen naar toe gaat. Het is namelijk nog steeds zo: Dorpsraad Berghem, met elkaar en voor elkaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij het secretariaat:

Maanstraat 19, 5351 GW Berghem

Tel. 06 26979796

e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet

Namens de voorzitter en de overige leden

Marianne Dreese, lid dorpsraad.