Onderstaande brief is op 3 mei 2019 verzonden aan het college van de gemeente Oss


 

Aan het college van

Burgemeester en wethouders

Postbus 5

5340 BA Oss

e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betreffend: advies huisvesting arbeidsmigranten

Ons kenmerk: U 030519 01

In cc aan: leden dorpsraad, W, Slebus en G. van Boxtel, wijkcoördinaten

Berghem, 3 mei 2019.

Geacht college,

Afgelopen week heeft u van een aantal bewoners aan de Burgermeester van Erpstraat te Berghem een bezwaarschrift ontvangen m.b.t. de mogelijke huisvesting van arbeidsmigranten op de Harenseweg 14 te Berghem.

De Dorpsraad Berghem volgt het gehele proces nauwkeurig. Op 27-02-2018 hebben wij aan u schriftelijk een voorlopig positief advies gegeven, ervan uitgaande dat aan alle criteria zal worden voldaan. Inmiddels is er wel het een en ander veranderd en duidelijker geworden. Er hebben inspraakrondes plaatsgevonden. Hierbij waren ook leden van de Dorpsraad aanwezig.

Toe nu toe bekijkt de Dorpsraad met name of het proces goed verloopt volgens de vooropgestelde stappen. Wij stellen het op prijs, en verwachten eigenlijk ook niet anders, dat wij door het college te zijner tijd uitgenodigd worden om een definitief advies te geven over dit onderwerp. Dus voordat er een definitief besluit wordt genomen door het college. Gezien onze positieve relatie met u vertrouwen wij daar op.

Wij zien uw reactie graag tegemoet,

Met vriendelijke groet,  

   
p/o Marianne Dreese       
Namens de Dorpsraad Berghem,                            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pieter van Houten, voorzitter.                                
Tel. 06 26979796