wat doe jij voor je buurt

De gemeente organiseert een fotowedstrijd over wat bewoners in hun buurt doen. Veel mensen doen al veel in hun buurt. Om daar een beeld van te krijgen organiseren wij nu een fotowedstrijd. Maak een foto vóór 1 juni 2019 en stuur deze foto in. De beste inzending belonen we met een BBQ t.w.v. € 1.000,- voor de buurt.

 

Initiatieven in de buurt
Veel bewoners doen al veel voor hun wijk. Bijvoorbeeld bewoners in Megen onderhouden de mooie bloembakken op de weg. Ook de bewoners van het Sint Barbaraplein in Oss kozen hun eigen bomen en planten in de groenstrook voor hun woning. En nu zorgen ze ervoor dat de groenstrook er mooi bij ligt. In Geffen zorgen mensen ervoor dat ouderen niet eenzaam zijn. Ook zijn er veel speeltuinen die door bewoners zijn aangepast en nu worden onderhouden door die bewoners.

Meedoen
De gemeente Oss roept bewoners op om vóór uiterlijk zaterdag 1 juni 2019 een foto te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een foto met wat een bewoner of bewoners doen voor de buurt.


Meer informatie op www.oss.nl/fotowedstrijd