Voorstellen IBN Berghem

 

Mijn naam is Roel Bouwman, ik mag mezelf projectleider van Berghem noemen. Samen met mijn eerste medewerker Rob Smorenberg en zijn team zijn wij verantwoordelijk voor bijna alles wat met het groen te maken heeft in Berghem. De gemeente is onze opdrachtgever, maar ook uw mening telt!

 U heeft ons vast wel eens zien werken. In het seizoen zijn we druk bezig met het schoffelen en rond deze tijd zijn we veelal met snoeiwerkzaamheden bezig. Wij willen meer in beeld komen en meer benaderbaar zijn voor jullie in Berghem, meedenken aan oplossingen en jullie meenemen in onze werkzaamheden buiten. Het doel is dat ‘de groene ruimte’ meer gaat leven bij jullie als bewoners en dat men tevreden is met zijn of haar directe buitenruimte. Het komende jaar neem ik u zo af en toe via deze weg mee in onze werkzaamheden.

Wij krijgen regelmatig meldingen, wensen, klachten etc. Wij staan jullie heel graag te woord en willen meedenken aan een oplossing. Schroom dus niet om ons aan te spreken wanneer u ons ziet werken. Ook kunt u natuurlijk contact met mij opnemen om zaken te bespreken waar u tegenaan loopt. Ik hoop op een betere samenwerking. U kunt mij bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of            0413-28 22 13