Vervolg bijeenkomst ‘Leven op het Bergse Veld’ 4 maart

Tijdens de informatieavond over het Bergse Veld op 26 januari is een toelichting gegeven op het bouwplan, uitleg gegeven over het locatieprofiel/evenementenbeleid en een presentatie gegeven over de inrichting van het plein. Iedereen kon daarna zijn vragen of input geven. Wij hebben veel reacties ontvangen. Dank daarvoor. Op donderdag 4 maart is er een terugkoppeling geweest. Tijdens deze avond is ingegaan op de vragen die gesteld zijn en de input die gegeven is via de dorpsraad. 

 

Bijeenkomst bekijken? Interesse in het vervolg?

Heeft u interesse in de plannen, maar de bijeenkomst niet gezien? Kijk dan op de website www.levenophetbergseveld.nl. Op deze website kunt u de presentaties van 26 januari en van 4 maart terug te kijken.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de plannen? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief op www.levenophetbergseveld.nl

Bouwplan Combinatie Muller Wagemakers

In november won Combinatie Muller Wagemakers de prijsvraag Bergse Veld. Dit betekent dat zij het appartementengebouw aan het ‘Bergse Veld’ (terrein achter de Berchplaets) in Berghem gaan bouwen. In het appartementengebouw komen 12 sociale huurappartementen, 14 middeldure huurappartementen en 14 koopappartementen. Het gebouw is 3 lagen hoog. Met dit plan, blijft er op het terrein achter de Berchplaets ook meer ruimte over voor evenementen. Combinatie Muller Wagemakers heeft nu een voorlopig ontwerp gemaakt. Zij gaat dit voorlopig ontwerp verder uitwerken. Met het definitieve ontwerp vragen zij straks een omgevingsvergunning aan. Ook past de gemeente het bestemmingsplan aan. Als alles voorspoedig verloopt, kan in het voorjaar van 2022 gestart worden met de bouw.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met de dorpsraad via e-mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of met de projectleider van de gemeente Oss: mevrouw A. Zaadnoordijk via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

==========================