Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Het was donderdagavond een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie. De dorpsraad had al aangekondigd dat het een gezellige en verrassende avond zal worden. En dat is het wel geworden! De belangstellenden werden op een rode loper verwelkomd door leden van toneelvereniging Amicitia. Dat was al een goede binnenkomer! Het programma ging in een vlot tempo door de avond heen en begon met een promofilmpje van dorpsraad Berghem gevolgd door het openingswoord van voorzitter van dorpsraad Harmen Snoeijs, Bergs lied door Jan Boeijen begeleidt door pianist Jan van Grinsven, toast op het nieuwe jaar, woluitreiking voor de breiclub de Grannies, mooie speech van wethouder Frank den Brok van de gemeente Oss en oud-dragers van

Zilveren Willibrordus werden in het zonnetje gezet en kregen een prachtig speldje opgespeld.Tot slot was er het hoogtepunt van deze avond de uitreiking van de Zilveren Willibrordus 2023 aan Willem van Kreij!

Het hele programma werd afgewisseld door muzikale optredens van pianist Jan van Grinsven, filmpjes en 'typetjes' van toneelvereniging Amicitia brachten een mooie sfeer in goedgevulde Berchplaets. Dit alles werd
aan elkaar gepraat door presentator Willem van Kreij. En hij was niet alleen gevraagd om te presenteren. Kortom, het was een verrassende en gezellige avond geworden!

Dorpsraad Berghem kan terugkijken op een prachtige avond en wil de medewerkers van De Berchplaets, Kylian Schiks voor de schitterende filmpjes en foto's, leden van Amiticia voor de bijzondere invulling van deze avond, pianist Jan van Grinsven en Jan Boeijen voor de muzikale omlijsting, Marcel Lacet voor het geluid en licht, Frank den Brok voor de mooie speech en als laatste presentator Willem van Krey. Samen met jullie hebben we een prachtige avond neergezet!

Foto's Kylian Schiks

Nog meer foto's en filmpjes staan op www.mooiberghem.nl 

receptie 2

receptie 3

receptie 4

receptie 5

receptie 6

receptie 7

receptie 8

receptie 9

receptie 10

receptie 11

receptie 12

receptie 13

 

 

 

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.