Het was donderdagavond een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie. De dorpsraad had al aangekondigd dat het een gezellige en verrassende avond zal worden. En dat is het wel geworden! De belangstellenden werden op een rode loper verwelkomd door leden van toneelvereniging Amicitia. Dat was al een goede binnenkomer! Het programma ging in een vlot tempo door de avond heen en begon met een promofilmpje van dorpsraad Berghem gevolgd door het openingswoord van voorzitter van dorpsraad Harmen Snoeijs, Bergs lied door Jan Boeijen begeleidt door pianist Jan van Grinsven, toast op het nieuwe jaar, woluitreiking voor de breiclub de Grannies, mooie speech van wethouder Frank den Brok van de gemeente Oss en oud-dragers van

Zilveren Willibrordus werden in het zonnetje gezet en kregen een prachtig speldje opgespeld.Tot slot was er het hoogtepunt van deze avond de uitreiking van de Zilveren Willibrordus 2023 aan Willem van Kreij!

Het hele programma werd afgewisseld door muzikale optredens van pianist Jan van Grinsven, filmpjes en 'typetjes' van toneelvereniging Amicitia brachten een mooie sfeer in goedgevulde Berchplaets. Dit alles werd
aan elkaar gepraat door presentator Willem van Kreij. En hij was niet alleen gevraagd om te presenteren. Kortom, het was een verrassende en gezellige avond geworden!

Dorpsraad Berghem kan terugkijken op een prachtige avond en wil de medewerkers van De Berchplaets, Kylian Schiks voor de schitterende filmpjes en foto's, leden van Amiticia voor de bijzondere invulling van deze avond, pianist Jan van Grinsven en Jan Boeijen voor de muzikale omlijsting, Marcel Lacet voor het geluid en licht, Frank den Brok voor de mooie speech en als laatste presentator Willem van Krey. Samen met jullie hebben we een prachtige avond neergezet!

Foto's Kylian Schiks

Nog meer foto's en filmpjes staan op www.mooiberghem.nl

receptie 2

receptie 3