Er kwam een verzoek bij dorpsraad Berghem binnen om een tweede bankje te plaatsen bij de Beatrixhof in Berghem. De Berghemnaar gaf aan dat vele mensen er gebruik van maakten. Vaak is er geen plek meer op het bankje en een tweede bankje zal van harte welkom zijn. Dorpsraad Berghem heeft dit opgepikt en heeft bij de gemeente Oss een verzoek ingediend! En dat werd gehonoreerd!

Eind oktober was de bestrating al gelegd. Het wachten was de betonpoerten, waar het bankje op staat. Dat is inmiddels geleverd. Woensdag 21 december werd door de gemeente Oss het tweede bankje geplaatst.Een wens van de bewoners werd vervuld!