Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Er kwam een verzoek bij dorpsraad Berghem binnen om een tweede bankje te plaatsen bij de Beatrixhof in Berghem. De Berghemnaar gaf aan dat vele mensen er gebruik van maakten. Vaak is er geen plek meer op het bankje en een tweede bankje zal van harte welkom zijn. Dorpsraad Berghem heeft dit opgepikt en heeft bij de gemeente Oss een verzoek ingediend! En dat werd gehonoreerd!

Eind oktober was de bestrating al gelegd. Het wachten was de betonpoerten, waar het bankje op staat. Dat is inmiddels geleverd. Woensdag 21 december werd door de gemeente Oss het tweede bankje geplaatst.Een wens van de bewoners werd vervuld!

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.