Het gezelschap van 'Schuif gezellig aan' komt iedere dinsdag naar de Berchplaets om gezamelijk te eten. Lekker eten en gezellig kletsen, dat staat voor hun op het 'menu'. Op dinsdag 20 december werd er groots kerstdiner georganiseerd. De vaste gasten konden voor het kerstmenu ook een introducee meenemen. Dat project ondersteunde Dorpsraad Berghem!

Het kerstdiner bestond uit een zalmmousse, kalkoen tournedos, tiramisu en tot slot koffie of thee met een chocoladepallet. Nou, dat smaakte voortreffelijk! Tussen de gangen door, werd er ook een mooi kerstverhaal verteld. Het was een geweldige en gezellige middag in het dorpshuis. Alle mensen gingen heel tevreden en met een dik buikje weer naar huis.

Het was een goede zet van de dorpsraad om dit project te ondersteunen!

Meer foto's staan op HET GEZELSCHAP VAN 'SCHUIF GEZELLIG AAN' SLOOT HET JAAR AF MET GROOTS KERSTDINER

berchplaetskerstdiner 2

berchplaetskerstdiner 3