Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Het gezelschap van 'Schuif gezellig aan' komt iedere dinsdag naar de Berchplaets om gezamelijk te eten. Lekker eten en gezellig kletsen, dat staat voor hun op het 'menu'. Op dinsdag 20 december werd er groots kerstdiner georganiseerd. De vaste gasten konden voor het kerstmenu ook een introducee meenemen. Dat project ondersteunde Dorpsraad Berghem!  

Het kerstdiner bestond uit een zalmmousse, kalkoen tournedos, tiramisu en tot slot koffie of thee met een chocoladepallet. Nou, dat smaakte voortreffelijk! Tussen de gangen door, werd er ook een mooi kerstverhaal verteld. Het was een geweldige en gezellige middag in het dorpshuis. Alle mensen gingen heel tevreden en met een dik buikje weer naar huis.

Het was een goede zet van de dorpsraad om dit project te ondersteunen!

Meer foto's staan op HET GEZELSCHAP VAN 'SCHUIF GEZELLIG AAN' SLOOT HET JAAR AF MET GROOTS KERSTDINER

berchplaetskerstdiner 2

berchplaetskerstdiner 3

berchplaetskerstdiner 4

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.