Het was woensdag 26 oktober topdrukte bij de openbare vergadering van dorpsraad Berghem, er was geen stoel meer te verkrijgen. En dat is een goed teken, de onderwerpen en de opzet van de openbare vergadering slaan goed aan! Er werden mededelingen besproken over het zwembad, Spaanderstraatse Akkers, hondenuitlaatveldjes Clausstraat/Wilhelminasingel, Zilveren Willibrordus en de visvijver. Hier kwamen de nodige discussies uit naar voren.

Vervolgens bracht Dorpsraad Berghem via een filmpje een paar situaties in beeld over onveilige verkeerssituaties in Berghem. Dat waren maar een paar situaties om aan te geven waar het onveilig was. De dorpsraad wou weten, waar er nog meer knelpunten zijn!

De aanwezigen werden in drie groepen verdeeld waar de vragen werden gesteld van waar zijn volgens u de onveilige verkeerssituaties in Berghem, welke situaties zijn het meest urgent en zijn er al oplossingsrichtingen die de dorpsraad kan meenemen naar de gemeente? Op een plattegrond van Berghem kon men aangeven waar de onveilige verkeerssituaties zijn. De vele opmerkingen werden opgeschreven en besproken.

De dorpsraad is blij met de opkomst en de goede inbreng van de belangstellenden! Hier gaan ze mee aan de slag.

De volgende openbare vergadering staat gepland op woensdag 7 december om 19.30 uur in dorpshuis De Berchplaets.

dorpsraad26okt 2

dorpsraad26okt 3