Kent u het kernteam voor Berghem al? Dit team bespreekt de leefbaarheid en veligheid in ons dorp. Een deel van het kernteam stelt zich nu aan u voor: Van Links naar rechts zijn dat de heren Adwin Gloudemans en Erik v.d. Westen onze handhavers (BOA’s), Nicky Brands is jeugdwerker Ons Welzijn, Chien Engel is opbouwwerker Ons Welzijn, Judith Swinkels wijk coördinator gemeente Oss en voorzitter van het kernteam, met daarnaast Ron Liefkens wijkagent.

De ontbrekende personen op de foto zijn: Dorine Louwers wijkagent, Rob Zijdeveld als gebiedsbeheerder, Nikita Klaver van Mooiland en Leontine Jansen vanuit Ons Welzijn.

Het kernteam komt elke 5 weken bij elkaar om de leefbaarheid en veiligheid in Berghem te bespreken, elkaar te informeren en samen te werken.

Meer informatie over de samenstelling kernteam Berghem en over de Dorpsraad Berghem zie je op www.oss.nl/bestuur_en_organisatie/wijk-en-dorpsraden/dorpsraad-berghem