Met elkaar, voor elkaar

Welkom op website van de Dorpsraad Berghem.

De dorpsraad is bemand met 6 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Lang leve Berghem!
Voorzitter, Harmen Snoeijs 06.34188889

                                              Waar kunt u ons vinden? Per mail dorpsraad@berghem.nl (*), facebook/Dorpsraad Berghem en spreek ons maar aan in ons mooie Berghem.

Kent u het kernteam voor Berghem al? Dit team bespreekt de leefbaarheid en veligheid in ons dorp. Een deel van het kernteam stelt zich nu aan u voor: Van Links naar rechts zijn dat de heren Adwin Gloudemans en Erik v.d. Westen onze handhavers (BOA’s), Nicky Brands is jeugdwerker Ons Welzijn, Chien Engel is opbouwwerker Ons Welzijn, Judith Swinkels wijk coördinator gemeente Oss en voorzitter van het kernteam, met daarnaast Ron Liefkens wijkagent.

De ontbrekende personen op de foto zijn: Dorine Louwers wijkagent, Rob Zijdeveld als gebiedsbeheerder, Nikita Klaver van Mooiland en Leontine Jansen vanuit Ons Welzijn.

 

Het kernteam komt elke 5 weken bij elkaar om de leefbaarheid en veiligheid in Berghem te bespreken, elkaar te informeren en samen te werken.

 

 

Meer informatie over de samenstelling kernteam Berghem en over de Dorpsraad Berghem zie je op www.oss.nl/bestuur_en_organisatie/wijk-en-dorpsraden/dorpsraad-berghem

service 01

Dorpsraad openbare vergaderingen

Maandelijkse (online) openbare vergadering. Meepraten over onderwerpen die in uw dorp spelen.

subsidie

Subsidie aanvraag

Indien u een verzoek heeft voor een subsidie, neem dan contact met ons op

dr leden

Dorpsraad Leden

Klik hier om kennis te maken met onze enthousiaste dorpsraad leden.