De dorpsraad is na de installatie voorlopig bemand met 5 leden, die zich allen enthousiast willen inzetten voor ons mooie Berghem. De dorpsraad is nog druk bezig om de zesde en zevende lid te verwelkomen. Belangrijke punten waar wij extra aandacht aan willen besteden is informatie en communicatie tussen de dorpsraad en de inwoners van Berghem. Deze website is hiervoor een goed middel. De Dorpsraad hoopt dat u als inwoners van Berghem deze site gaat gebruiken om het laatste nieuws terug te vinden waar de Dorpsraad mee bezig is, alsmede de juiste weg te vinden indien u vragen hebt of ons ergens voor wilt benaderen. Ook via Facebook zijn wij bereikbaar. Daarnaast blijven we elkaar ontmoeten in kleinere kring. En natuurlijk staat het u altijd vrij om ons rechtstreeks te bellen of te mailen. We komen graag in gesprek met u. Ik hoop dat deze site het vertrouwen tussen dorpsraad en inwoners Berghem zal stimuleren zodat de dorpsraad als adviseur van de gemeente Oss met jullie hulp een weloverwogen advies kan geven.

Voorzitter, Harmen Snoeijs

Op 4 mei stonden we stil bij alle mensen die slachtoffer zijn geworden van oorlogshandelingen. Met name oud-dorpsgenoten die gedurende de tweede wereldoorlog door oorlogshandelingen om het leven zijn gekomen. Met een herdenkingsdienst in de Berchplaets en een stille tocht naar het Bergs monument werd hier voor stilgestaan. Roger Strik van Dorpsraad Berghem begeleidde het.

Voorzitter Harmen Snoeijs en Tiny Mulders van Dorpsraad Berghem legden hier een krans neer. Om 20uur was er een minuut stilte en vervolgens werd er nog koffie geschonken in dorpshuis de Berchplaats.

kransingleggging 1

kransingleggging 2