Op een zeer drukbezochte openbare vergadering in juni 2019, werd het thema ‘Berghem Centrumplan’ behandeld. Bewoners werden in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen bij  Anne Zaadnoordijk, projectleider bij de gemeente Oss. Hiervan werd dankbaar gebruik gemaakt en al deze vragen/opmerkingen zijn meegenomen om uitgewerkt te worden. Het ligt in de bedoeling, dat er een vervolgbijeenkomst gehouden zal worden op de eerstvolgende openbare vergadering op WOENSDAG 30 OKTOBER A.S. Zet dit alvast in uw agenda.

Wij, als dorpsraad, bieden u de mogelijkheid om in die tussentijd met al uw vragen bij ons te komen. Vragen, die openbaar mogen zijn, zullen gepubliceerd worden in onze volgende nieuwsbrief, met, indien mogelijk, ook de antwoorden hierop. Zo bent u in de gelegenheid om te zien, wat er zoal speelt in ons dorp. Uiteraard houden we rekening met de privacy.

Een leuk onverwachts gebeuren in de zomervakantie was het initiatief van Joris Brukx, samen met Berghem Events, om een waterspektakel te houden. De dorpsraad werd hierover benaderd en wij vonden het een heel leuk idee en hebben ook onze medewerking  verleend. Financiële ondersteuning, o.a. voor het aanschaffen van zwembadjes en wat extra waterpistolen,  het melden bij onze contactpersonen bij de gemeente, Wim Slebus en Geert van Boxtel, het inschakelen van EHBO (met dank aan Ans v.d. Burgt) en het inlichten van onze wijkagent, Jeroen van Gils. Het was geweldig om te zien, hoe een en ander in heel korte tijd gerealiseerd kon worden; eigenlijk was het in één dag voor elkaar!  Heel veel kinderen met enthousiaste ouders waren aanwezig om er een waar feest van te maken. Het was ook geen straf op die warme zomeravond.

We wensen u nog een fijne, zorgeloze vakantie toe; geniet van het mooie weer en langzamerhand zullen er ook weer de nodige evenementen plaatsvinden.

Namens de leden van de dorpsraad Berghem,

Marianne Dreese.

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel. secretariaat:  06 26979796

Adres secretariaat: Maanstraat 19, 5351 GW Berghem.