centrumplanPresentatie centrumplan Berghem concept Bekijk de presentatie

20190401 DR 2

92C63D55 D83E 49F7 BF0B 81738062F69E

PERSBERICHT

Oss, 28 januari 2020

Informatieavond Buitenspeeldag 18 februari 2020

Ook dit jaar mogen kinderen weer voor een middag veilig op straat spelen. Dit kan op de Landelijke Buitenspeeldag. Op dinsdag 18februari is er een informatieavond over de Buitenspeeldag het Anton Jurgenshuis, Schadewijkstraat 6, in Oss. De avond is bedoeld voor iedereen die een Buitenspeeldag wil organiseren.

Op woensdag 10 juni is het Landelijke Buitenspeeldag. Ook in de hele gemeente Oss. Tijdens deze dag worden in heel Nederland straten afgesloten voor het verkeer. Kinderen krijgen zo een echte speelstraat. Tevens is deze dag ook een protest tegen de gevaren in het verkeer die de kinderen in hun bewegingsvrijheid beperken. Zo is de Buitenspeeldag naast één groot kinderfeest ook een actiedag voor een veilig en kindvriendelijk verkeer. 

Op dinsdag 18 februari organiseert ONS welzijn een informatieavond over de Buitenspeeldag in het Anton Jurgenshuis bij ONS welzijn, Schadewijkstraat 6 te Oss (savonds is hier gratis parkeren.

De informatieavond begint om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Tijdens deze avond zal informatie gegeven worden over de vergunningaanvraag, de verzekering en kunnen ervaringen worden uitgewisseld. Mocht u samen met bewoners uit uw straat dit jaar mee willen doen, dan bent u van harte uitgenodigd voor deze avond. 

Indien u naar de informatieavond wilt komen en ons dit tijdig mededeelt, sturen wij u reeds vóór deze avond, informatie en het vergunningsaanvraagformulier toe. U kunt dit formulier dan ingevuld meenemen en inleveren. De groepen die vorig jaar hebben meegedaan ontvangen automatisch een uitnodiging en vergunningaanvraagformulier. Aanvraagformulieren voor de buitenspeeldag kunnen ook worden gedownload via de website van ONS welzijn. www.ons-welzijn.nl

De Landelijke Buitenspeeldag wordt in de gemeente Oss georganiseerd door vele straatcomités, in samenwerking met de wijkstichtingen, de gemeente en ONS welzijn, in totaal doen een kleine honderd straten mee. ONS welzijn coördineert de vergunningaanvraag, verzorgt de algemene informatievoorziening naar betrokkenen, verzorgt de publiciteit en ondersteunt, middels de sociaal werkers, de straatcomités in wijken en kernen. 

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met Leontine Jansen of Peter van der Poort, per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 088-3742525  

Wij hopen u te mogen begroeten om samen met u een heel leuke buitenspeeldag te organiseren op woensdagmiddag 10 juni 2019!

12 november 2019

3974424

A Zaadnoordijk

14-0412

Onderwerp

 

informatieavond Koolzaadweg zuid

 
 
 
 
 
 
 

Beste heer/mevrouw,


Ten zuiden van de woon- werkkavels in de wijk Piekenhoef, ligt 
de locatie Koolzaadweg-zuid. 
De locatie Koolzaadweg-zuid is gelegen tussen de Koolzaadweg en de  Nieuwe HeistraatHier komen koopwoningen, bestaande uit: 2rijwoningen en 1patiowoningen. Ook het openbaar gebied, richten wij opnieuw in. Wij verwachten hiermee komend jaar te beginnen. 

Graag nodigen we uit voor een informatieavond hierover.

datum: woensdag 27 november

tijd: van 19.30 uur tot 21.00 uur

locatie: school De Fonkeling, Knolgroenveld 1 in Berghem.

Wat kunt u verwachten?

Op deze inloopavond laat VOF Combinatie Hoessenbos zien welke woningen er gebouwd gaan worden. Verder laat de gemeente u het concept inrichtingsplan en voorlopige planningzienEr zijn mensen aanwezig om uw vragen te beantwoorden. 

Er is geen presentatie. U kunt tussen 19.30 uur en 21.00 uur binnen lopen, wanneer het u uitkomt.

Kunt u niet?

Heeft u vragen, maar kunt u op woensdag 27 november niet? Neem dan contact op met mevrouw A. Zaadnoordijk, via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,

Mede namens VOF Combinatie Hoessenbos,

http://www.dorpsraadberghem.nl/7db06cb9-11d5-45e3-9edb-ca8bd40d6f8c" class="s25" style="width: 168px; height: 68px;">

Anne Zaadnoordijk​​​​​

Projectleider Locaties Gemeente Oss​​​​