92C63D55 D83E 49F7 BF0B 81738062F69E

A Zaadnoordijk

informatieavond Koolzaadweg zuid

Beste heer/mevrouw,

Ten zuiden van de woon- werkkavels in de wijk Piekenhoef, ligt
de locatie Koolzaadweg-zuid.
De locatie Koolzaadweg-zuid is gelegen tussen de Koolzaadweg en de  Nieuwe HeistraatHier komen koopwoningen, bestaande uit: 2rijwoningen en 1patiowoningen. Ook het openbaar gebied, richten wij opnieuw in. Wij verwachten hiermee komend jaar te beginnen.

Graag nodigen we uit voor een informatieavond hierover.

datum: woensdag 27 november

tijd: van 19.30 uur tot 21.00 uur

locatie: school De Fonkeling, Knolgroenveld 1 in Berghem.

Wat kunt u verwachten?

Op deze inloopavond laat VOF Combinatie Hoessenbos zien welke woningen er gebouwd gaan worden. Verder laat de gemeente u het concept inrichtingsplan en voorlopige planningzienEr zijn mensen aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Er is geen presentatie. U kunt tussen 19.30 uur en 21.00 uur binnen lopen, wanneer het u uitkomt.

Kunt u niet?

Heeft u vragen, maar kunt u op woensdag 27 november niet? Neem dan contact op met mevrouw A. Zaadnoordijk, via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten,

Mede namens VOF Combinatie Hoessenbos,

http://www.dorpsraadberghem.nl/7db06cb9-11d5-45e3-9edb-ca8bd40d6f8c" class="s25" style="width: 168px; height: 68px;">

Anne Zaadnoordijk​​​​​

Projectleider Locaties Gemeente Oss​​​​

GRAAG UW MENING OVER VEILIGHEID EN LEEFBAARHEID IN BERGHEM Zou u dan deze korte vragenlijst over veiligheid en leefbaarheid in willen vullen?Alvast bedankt! DELEN MAG!!!! Vragenlijst op https://www.mooiberghem.nl/index.php/algemeen/10235-graag-uw-mening-over-veiligheid-en-leefbaarheid-in-berghem

Berghem, 14 november 2019.

Beste mensen,

Zoals wellicht al bekend, zijn er wat veranderingen gekomen in de samenstelling van de dorpsraad.

De voorzitter, Pieter van Houten, heeft helaas afscheid genomen, met als reden verschil van inzicht.

Ook de secretaris, Marianne Dreese-van Leth, heeft haar ontslag ingediend, maar om gezondheidsredenen.

De overige leden van de dorpsraad gaan zich beraden over de toekomst. Er zullen nieuwe leden moeten worden aangetrokken.

Dus de oproep van de dorpsraad is dan ook:
heeft u interesse in het dankbare en mooie werk van de dorpsraad, genoeg tijd om u in te zetten voor de leefbaarheid voor het dorp en de mensen,
dan kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de wijkcoördinatoren van de gemeente Oss, de heren W. Slebus en G. van Boxtel.

Wij hopen, dat er zich genoeg mensen aan zullen melden, zodat er een afgewogen keuze gemaakt kan worden.

Het gevolg van een en ander is, dat de openbare vergadering van 10 december a.s. NIET door zal gaan.

Met vriendelijke groet
De leden van de dorpsraad Berghem.

Uitnodiging openbare vergadering op

woensdag, 30 oktober 2019

Tijdstip:vanaf 19.30 uur

Locatie:dorpshuis ‘De Berchplaets’

​​Sportstraat 3, Berghem

Zaal: ​​Duurendseind

U bent van harte uitgenodigd voor deze vergadering.

Welke onderwerpen kunt u verwachten?

Mevr. A. Zaadnoordijk, projectleider Centrumplan, zal aanwezig zijn u bij te praten over de laatste ontwikkelingen van het Centrumplan.
Mededelingen van de afdeling gebiedsbeheer en de wijkagent.
Eventuele subsidietoekenningen.

Maar ook: wat speelt er in het dorp?

Kleine en grote onderwerpen kunnen elkaar aflossen. Maar allemaal belangrijk voor ons om te weten. Er is ongetwijfeld meer te bespreken in een ontspannen bijeenkomst.

Kortom, het belooft weer een afwisselende avond te worden.

Met vriendelijke groet

Pieter van Houten,